Velkommen til ik-nett.no / Infonor Kompetanse AS 

Infonor Kompetanse AS har vært dataleverandør i lokalmiljøet i Indre Østfold i 25 år. Vi har levert større og mindre nettverksløsninger, økonomisystemer, kommunikasjonsløsninger, virusbeskyttelse og andre sikkerhetsprogrammer, trådløse nettverk og ikke minst konsulenttjenester og rådgivning i dataspørsmål. 
Fra og med høsten 2009 overlot vi en del av denne virksomheten til vår samarbeidspartner, Symetra AS på Ski. Dette omfattet særlig nettverksløsningene. Symetra AS har høy kompetanse på Microsofts produkter og tilbyr driftsavtaler, ASP-tjenester og konvensjonelle nettverksløsninger.

Vår gjenværende virksomhet har de siste årene bestått hovedsaklig av å levere internett-tilgang til en del husstander og bedrifter i vårt lokalområde (nordre del av Skiptvet) samt betjening av noen få kunder med mindre nettverksløsninger. Vi leverer også trådløse installasjoner til private og mindre virksomheter. Vi leverer også systemer for kameraovervåking.

Kameraovervåking

For mange er det lite hyggelig å få "ubudne gjester" på besøk - særlig dersom disse "gjestene" har uærlige hensikter. Med kameraovervåking vil det i ettertid kunne være mulig å få identifisere de som har gjort skade eller annen ugagn. Kamerasystemet består vanligvis av ett eller flere kameraer og en kontroller som sørger for opptak. Merk at det er strenge restriksjoner for hva man kan overvåke.

Trådløse nettverk 

Helt siden vi bygget ut vår egen bredbåndstilgang med trådløst utstyr har trådløse kommunikasjonsprodukter vært en viktig del i produktspekteret vårt. Vi tilbyr også her kartlegging av behov, levering av utstyr og oppfølging / support.

Konsulenttjenester

Med mange års erfaring i bransjen er vi godt rustet til å gi råd og veiledning i de fleste typer dataspørsmål. Våre sterkeste sider er trådløs kommunikasjon og Mamut økonomisystemer, men generell nettverkskompetanse er også godt dekket.