Fiber bredbånd

Skiptvet Digital

I løpet av de siste årene har det blitt bygget ut en del fibernett i Skiptvet i regi av Skiptvet Digital AS. Fiberbasert bredbånd gir en meget god hastighet. Det er viktig at det benyttes en router med en god brannmur som effektivt stopper uønsket tilgang til maskiner og  annet utstyr som du kobler til nettet. God trådløs dekning er også viktig - enten bare innendørs eller også utendørs, mellom bygninger på eiendommen osv.

Vi har lang erfaring med slike produkter og kan levere det du måtte ha behov for. 

Vi leverer bl. a. trådløse aksesspunkter fra fra Ubiquiti og kraftige og fleksible routere fra Mikrotik. Aksesspunktene fra Ubiquiti han benyttes i små nettverk med bare ett aksesspunkt og i større nett med mange enheter

Ta kontakt, så finner vi en god løsning for ditt behov.


Noen få aktuelle produkter

Ubiqiti AC lite og AC Long Range er rene aksesspunkt som må administreres fra et eget program, enten på nett, på egen kontroller eller på lokal PC. Fungerer svært bra, og har god dekning. Strøm via nettverkskabel. Dekker både 2.4GHz og 5GHz-båndet.


Mikrotik hAP ac er en kombinert router og aksesspunkt. Svært fleksibel. Strøm via nettverkskabel eller fra eget adapter. Finnes også i en hvit bordmodell.  Dekker både 2.4GHz og 5GHx-båndet.Ubiquiti Amplifi HD WiFi system er en brukervennlig router som kan være midtpunktet i et nettverk med flere enheter. Routeren konfigureres greit via en egen app. Flere routere/aksesspunkter kan kobles sammen - enten trådløst eller med kabel for å dekke et større område. Det finnes også ekstra enheter som kan plugges rett i stikkontakten "snakke" trådløst med routeren.