Fiber bredbånd

Skiptvet Digital  - Viken Fiber /Alt-i-Box

I løpet av de siste årene har det blitt bygget ut en del fibernett i Skiptvet i regi av Skiptvet Digital AS.

I 2022 /2023 ble Skiptvet Digital solgt til Viken Fiber som er i ferd med å konvertere abonnentene til sitt system. Vi har hatt noen tilfeller der det i etterkant av konverteringen har vært behov for assistanse, og Infonor Kompetanse AS stiller gjerne opp både med assistanse og rådgivning. 

Fiberbasert bredbånd gir en meget god hastighet. Det er viktig at det benyttes en router med en god brannmur som effektivt stopper uønsket tilgang til maskiner og  annet utstyr som du kobler til nettet. God trådløs dekning er også viktig - enten bare innendørs eller også utendørs, mellom bygninger på eiendommen osv.

Vi har lang erfaring med slike produkter og kan levere det du måtte ha behov for. 

Vi leverer bl. a. trådløse aksesspunkter og routere fra fra Ubiquiti. Aksesspunktene fra Ubiquiti han benyttes i små nettverk med bare ett aksesspunkt og i større nett med mange enheter som styres av en felles kontroller.

Ta kontakt, så finner vi en god løsning for ditt behov.


Noen få aktuelle produkter

Ubiqiti AC lite og AC Long Range er rene aksesspunkter som må administreres fra et eget program, enten på nett, på en egen kontroller eller på lokal PC. Fungerer svært bra, og har god dekning. Strøm via nettverkskabel. Dekker både 2.4GHz og 5GHz-båndet. 


Ubiquiti AC Pro og AC-M Pro er utendørs aksesspunkter som kan benyttes enten utendørs eller i andre krevende omgivelser. Disse aksesspuntene kan gi god dekning over et stort område.Ubiquiti Amplifi HD WiFi system er en brukervennlig router som kan være midtpunktet i et nettverk med flere enheter. Routeren konfigureres greit via en egen app. Flere routere/aksesspunkter kan kobles sammen - enten trådløst eller med kabel for å dekke et større område. Det finnes også ekstra enheter som kan plugges rett i stikkontakten "snakke" trådløst med routeren.